Doček Nove godine uz bend Gift u SKCNS Fabrici

\

Nova 2023. godina prvi put u Fabrici, i prvi put za Novu godinu u svom gradu, nastupiće trenutno najtraženija koncertna atrakcija, novosadski Gift, uz probran \”best of\” repertoar, koji uključuje najbolje što ovaj sastav pruža kako kroz svoju autorsku, tako i kroz svetsku muziku omiljenu svima nama, uključujući hitove iz njihovog standardnog repertoara (David Bowie, Depeche Mode, Morrissey, The Cure, Placebo, Suede, Pulp…)

Pre nastupa benda Gift, posetioce će svojim izborom muzike zabaviti rezidencijalni DJ Dirty. DJ set će početi u 21 sat, kada će se i otvoriti vrata Fabrike, Gift će nastupati u dva seta, od 22:30 do 00:30, kao i od 01:00 sat do 02:00. Cene pića biće iste kao i na svakom drugom koncertnom događaju u Fabrici, dakle najpovoljnije u gradu.

Ulaznice za ovaj unikatni rokenrol koncertni doček Nove 2023. biće u prodaji od petka 28. oktobra na svim prodajnim mestima Gigstix-a, po ceni od 2.000 dinara do 30. novembra, a nakon 1. decembra 2022. (ako ih preostane u prodaji) biće 2.500 dinara. Kontingent je strogo ograničen na 400 ulaznica, tako da će svi posetioci osim garderobe, imati i maksimalan komfor i bezbednost.