Izložba 8. svetskog bijenala studentske fotografije

Svečano otvaranje izložbe fotografija osmog Svetskog bijenala studentske fotografije u organizaciji Katedre za fotografiju, Departmana likovnih umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu, održaće se u petak, 17. decembra 2021. godine u 12 časova u SKCNS Fabrici.

\"\"
Foto: Vassilis Pantelidis

Izložbu će otvoriti Dragana Milošević, pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. Svetsko bijenale studentske fotografije u organizaciji Akademije umetnosti Novi Sad je manifestacija od međunarodnog zanačaja koja predstavlja rad mladih umetnika/fotografa iz celog sveta i na taj način, tokom više od jedne decenije, uspešno pozicionira Akademiju umetnosti u Novom Sadu, ali i region Vojvodine, kao svetski epicentar dešavanja iz oblasti fotografske umetnosti. Prvu nagradu osmog Svetskog bijenala studentske fotografije Akademije umetnosti Novi Sad osvojio je Vassilis Pantelidis iz Grčke.

Osmo Svetsko bijenale studentske fotografije podržao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama. 

4 thoughts on “Izložba 8. svetskog bijenala studentske fotografije”

  1. Poštovani,
   Izložba se može pogledati do 24. decembra, svakog dana od 10 do 19 časova u SKCNS Fabrici.

   Lep pozdrav,
   SKCNS

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)