Izložba “Ružno, u redu”, Vanje Babić i Teodore Milić

\"\"

Izložba “Ružno, u redu”, Vanje Babić i Teodore Milić, studentkinja Slikarstva u klasi profesora Dragana Matića, biće otvorena u ponedeljak u 19 časova u galeriji SKCNS Fabrike. Izložba obuhvata skice, vežbe, ideje, a moći će da se pogleda do nedelje, 3. aprila.

\"\"

Teodora Milić je rođena 2000. godine u Novom Sadu. Završila je novosadsku Školu za dizajn \”Bogdan Šuput\”, a Akademiju umetnosti upisala je 2019. godine u klasi profesora Dragana Matića.

Dosadašnja postignuća: učešće u umetničkom projektu “Kućne vežbe” autorke Andree Palašti, Galerija SULUV (2019); dva izložena filma u okviru projekta “Muzej mladih” u Spomen zbirci Pavle Beljanski (2019); nagrada fonda \”Milivoj Nikolajević\” za najbolji crtež-studiju (2020); učešće u projektu \”Razlike\” (2020) godine i u projektu \”Otići ili ostati\” Bel Art galerije (2022).

\"\"

Vanja Babić je rođena 1999. godine u Vrbasu gde je završila Gimnaziju “Žarko Zrenjanin”. Akademiju umetnosti upisala je 2018. godine u klasi profesora Dragana Matića. Iste godine učestvovala je u umetničkom projektu \”Biti in\” u Sloveniji i bila je deo projekta Andree Palašti \”Kućne vežbe\”, predstavljenog u Galeriji SULUV 2019. godine.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)