Koncertna promocija novih izdanja bendova „Instant Karma“ i „Mamurlook“

\"\"
\”Instant Karma\”. Foto: Zoran Međo

Koncertna promocija novih izdanja bendova „Instant Karma“ i „Mamurlook“ održaće se 11. decembra u Fabrici SKCNS-a. Vesela ska/pank družina „Mamurlook“ trenutno promoviše svoj prvi album u izdanju SKCNS-a, „Vesela zemlja medija“ i jedva čekaju da ga predstave publici. Priča se da su im svirke nezaboravne i da uvek uspevaju da opravdaju ime benda. Iz „Mamurlooka“ poručuju da će na svirci biti zagarantovan odličan provod, sa dozom novosadskog šarma. 

\"\"
\”Mamurlook\”. Foto: Liman Crew

Studentski kulturni centar Novi Sad objavio je i novi album zrenjaninskog benda  „Instant Karma“ pod nazivom „Buda sa krova“. „Instant Karma“ je nastala krajem osamdesetih kao srednjoškolski bend koji su osnovali Aleksandar Janković i Saša Koso, a u proteklih tri decenije objavili su deset studijskih albuma i razvijali se kroz razne faze, od rokenrola,  rhythm’n’bluesa pa do eksperimentisanja sa psihodeličnim zvukom.

Cena ulaznice je 400 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike, pred početak koncerta. Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova, koncert počinje u 20 časova i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije. Fabrika se nalazi na Bulevaru despota Stefana 5.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)