Kontroverzni američki bend Mentors i italijanski bend Mass Crysis 5. juna nastupaju u SKCNS Fabrici

Mentors u SKCNS Fabrici

Američki heavy/thrash/punk metal bend Mentors nastupiće 5. juna u SKCNS Fabrici, a uz njih će nastupiti i italijanski thrash metal bend Mass Crysis.

Bend Mentors je nastao u Sijetlu 1976. godine i do sada je objavio sedam studijskih albuma. Bend je do 1997. godine predvodio bubnjar/pevač Eldon „El Duce“ Hoke, nakon čije pogibije bend smanjuje aktivnosti. Kasnije se okupljaju u novoj postavi koju i danas čine gitarista Eric Carlson, basista Steve Broy i bubnjar/vokal Mad Dog.

Poznati su po provokativnim, teatralnim nastupima uživo, koji izvode kostimirani i maskirani, a za njih kažu da kombinuju mizantropiju GG Alina (ali sa mnogo više humora) i teatralnost Kiss-a (ali sa znatno manje novca).

Mass Crysis je thrash metal projekat koji je nastao 2011. godine u italijanskom gradu Peruđa. Bend je počeo da svira širom Italije 2012, a 2013. je objavio EP \”Die Totale\”, koji su promovisali na turneji po istočnoj Evropi, nastupajući uz bend Neurasthenia.

Nakon promene postave, ove godine su objavili \”Imposing Truck\” za etiketu Goatmancer Records, koji trenutno promovišu na turneji po istočnoj Evropi.

Ulaznice mogu da se kupe online na www.gigstix.com kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Cena u pretprodaji je 800 dinara, a na dan koncerta cena ulaznice biće 1.000 dinara. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)