\”Orthodox Celts\” 19. marta u SKCNS Fabrici

\"\"
Orthodox Celts. Foto: Uroš Žunić

Sastav “Orthodox Celts” nastupiće 19. marta u SKCNS Fabrici. Kako kažu članovi benda, Novi Sad je za grupu „Orthodox Celts” uvek bio kamen međaš koji je označavao osvajanje novih ciljeva i početke ostvarivanja svih budućih snova i planova.

“Od momenta kada je prvi Live snimak iz novosadske Sinagoge objavljen, pa sve do današnjih dana, Novi Sad je uvek bio naša „druga kuća“. Zato, nema ničeg prirodnijeg nego započeti obeležavanje tridesetogodišnjice benda upravo tu, u Fabrici, našoj fabrici snova. Budite sa nama 19. marta, da se konačno i vidimo posle više od 1000 dana!”, poručuju “Orthodox Celts”.

Ulaznice su u pretprodaji od ponedeljka, 28. februara, po ceni od 1.000 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.300 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)