Otvoreni poziv za mlade volontere: Postani deo UPAD tima!

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara poziv za nove članove/ce UPAD ekipe. Ovo je odlična prilika da se uz podršku mladih selektora/ki upoznaš sa pozorišnim svetom na potpuno drugačiji način i razviješ različite organizacione veštine.


O festivalu: UPAD je festival namenjen mladima i održava se u Novom Sadu, u SKCNS Fabrici. Za njegovu organizaciju i realizaciju zaduženi su mladi ljudi – od selekcije predstava, kontaktiranja pozorišnih ekipa, logistike, komunikacije sa medijima, hostinga umetnika/ca do različitih zaduženja u toku trajanja festivala. UPAD festival je poseban po tome što kroz pozorišnu umetnost obrađuje teme bitne mladima i kod njih razvija kritičko promišljanje, ruši barijeru između profesionalnog i amaterskog teatra i gradi most između publike i pozorišnih umetnika/ca. Praksa festivala je da se nakon svake predstave vodi razgovor sa umetničkom ekipom i publikom koji moderiraju mladi selektori/ke. 

Šta te očekuje?

  • Prilika da učiš o organizaciji festivala od iskusnih mladih selektora/ki
  • Sticanje praktičnog iskustva u oblasti organizacije događaja
  • Razvijanje veština javnog nastupa kroz moderaciju razgovora sa publikom i glumačkom ekipom
  • Besplatno prisustvovanje svim predstavama u sklopu UPAD festivala
  • Stvaranje novih kontakata


Prijave su otvorene do 2. oktobra 2023. Nije ti potrebno prethodno iskustvo, očekujemo samo da budeš motivisan/a za učešće i da redovno dolaziš na sastanke. Za sva pitanja možeš nam se obratiti putem mejla upadfestivall@gmail.com.
Postani deo UPAD tima, prijavi se već danas!
Prijavni formular nalazi se na ovom linku: https://bit.ly/46f2SPc

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)