Pero Defformero proslavlja 30 godina postojanja koncertom u SKCNS Fabrici

Novosadski bend Pero Defformero ovih dana proslavlja veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada, te su u to ime objavili i svoj novi, četvrti studijski album u izdanju izdavačke kuće “Multimedia Music”. Povodom ovih značajnih događaja za bend, odlučili su da održe ekskluzivan koncert u novosadskoj Fabrici (Bulevar despota Stefana 5), u subotu 9. decembra.

Na njemu će promovisati svoj novi album “Muzika za ljude bez prijatelja”, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz ranijih perioda njihove karijere, te će za tu priliku spremiti posebnu set listu: Za 30 godina benda – 30 pesama!

Za audio-vizuelnu podršku pobrinuće se “Studio Berar”, što u kombinaciji sa rođendasko raspoloženim Defformerom garantuje vrhunski koncert!

Novi album možete poslušati na ovom linku, a ulaznice po promotivnoj ceni od 1.000 dinara možete kupiti na ovom linku, kao i na svim Gigs Tix prodajnim mestima! Požurite po svoj primerak, broj ovih ulaznica je ograničen!

Redovna cena ulaznica u pretprodaji biće 1.200 dinara, a na dan koncerta na biletarnici Fabrike cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)