Promocija drugog albuma benda Deep Steady “Storyteller” 20. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada

Koncertna promocija drugog albuma benda Deep Steady “Storyteller”, koji je objavio Studentski kulturni centar Novi Sad, održaće se 20. oktobra u klubu “Tribina mladih”, u Kulturnom centru Novog Sada.

Bend je nastao 2016. godine iz ljubavi prema ska i džez muzici. Svi članovi sastava “Deep steady” poznati su na novosadskoj muzičkoj sceni i iza sebe imaju deceniju iskustva sviranja u bendovima kao što su Lost propelleros, Ringišpil, Proleće, Killo Killo Banda, Drum’n’Zez, Dragons Fuel i drugi.

Gitarske deonice inspirisane muzikom Ernesta Ranglina, džez harmonije i kalipso ritmovi našli su se na prvom albumu benda koji je 2018. godine objavio SKC Novi Sad. Na promociji 20. oktobra u klubu “Tribina mladih” Kulturnog centra Novog Sada publika će imati priliku da čuje uživo pesme sa drugog albuma “Storyteller”.

Na albumu su svirali: Dušan Maurić – gitara, Vuk Čuvardić – bas gitara, Predrag Okiljević – tenor sax, Dejan Matić – gitara, Zoran Tegeltia – bubnjevi i specijalni gost Aca Pejčić Pile – klavijature. Album je snimljen uživo u studiju “Kachara”, u Bukovcu 2022. godine. Snimatelj/mix/produkcija – Lav Kovač. Snimanje albuma pomogao Sokoj. Ulaz je besplatan.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)