Rooster – Alice in Chains tribute band i Nirvana real tribute band 5. aprila u SKCNS Fabrici

Rooster – Alice in Chains tribute band i Nirvana real tribute band nastupiće 5. aprila u SKCNS Fabrici, na godišnjicu smrti frontmena Nirvane, Kurta Kobejna i frontmena Alice in Chains, Lejna Stejlija.

Rooster je Alice in Chains tribute band iz Beograda formiran 2023. godine. Bend čine iskusni muzičari: pevač Rastko Balunović Raša (ex-Unchained), ritam gitarista i drugi vokal Ivan Propadović Propad (Grupa 3), bubnjar Aleksandar Petrović Mengelica (Eyesburn, Bloodbath, Ratna Prasad…), basista Mladen Mandarić i solo gitara Vladimir Todorić. Rooster je nastao iz puke želje članova da sviraju pesme svog omiljenog benda i da uživaju u njima zajedno sa publikom. Ono što izdvaja ovaj bend od sličnih je savršena harmonija glasova koja čini Alice in Chains posebnim u baštini bendova iz Sijetla devedesetih.

Nirvana Real Tribute Band je energična grupa, koja publici donosi pravi koncept grandž i pankrok muzike. Nirvana Real Tribute Band izvodi pesme sa svih albuma Nirvane, kao i njihov čuveni “Unplugged” koncert. Ubedljivi pokreti i vizuelna sličnost sa bendom Nirvana ostaviće vas bez teksta. Takođe, njihova energija i agresivnost priuštiće vam nalet adrenalina kroz ceo nastup.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara i mogu da se kupe na sajtu i prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta na biletarnici Fabrike cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara. Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)