Savršeni marginalci 14. marta u SKCNS Fabrici

Nakon prestanka rada benda Hladno pivo, Zoki (gitara), Suba (bubnjevi) i Šoki (bas gitara), originalni članovi jednog od najpopularnijih regionalnih bendova u poslednjih 30 godina, zajedno sa Krmpom iz benda Deafness By Noise, osnovali su novi bend koji su nazvali Savršeni marginalci. Tako su krenuli na novo zajedničko putovanje na kom će ispuniti želju svim vernim fanovima širom regije koji su uporno vapili na koncertima za pesmama sa prva tri albuma Hladnog piva.

Koncerti koje su održali u Rijeci, Zagrebu, Kranju i Čakovcu bili su rasprodati, a u hrvatskim medijima su okarakterisani kao koncerti koji se pamte za sva vremena. Novi Sad i Hladno pivo oduvek su imali posebnu vezu pa nije iznenađenje što su upravo Novi Sad izabrali kao prvi grad u Srbiji u kom će održati koncert, 14. marta 2024. godine.

“Džinovski”, “G.A.D.” i “Desetka” su albumi koje publika najviše voli, a to znači da ćete biti u prilici da čujete pesme “Ne volim te”, “Šank”, “Rigoleto”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Fur immer punk”, “Trening za umiranje”, “Buba švabe”, “Sarma” i mnoge druge. Ekipa je spremila set listu od oko četrdesetak pesama, odnosno dva sata čistog panka.

Ulaznice mogu da se kupe u pretprodaji na sajtu i prodajnim mestima Gigstixa po ceni od 1.800 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 2.000 dinara i moći će da se kupe i na biletarnici Fabrike. Biletarnica i vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)