Nađa, \”Nemesis\” i \”Jenner\” u Fabrici SKCNS-a

Novosadska kantautorka Nađa i beogradski bendovi „Nemesis“ i „Jenner“, nastupiće u petak, 26. novembra u Fabrici SKCNS-a. Početak koncerta zakazan je za 19 časova, a cena ulaznice iznosi 500 dinara i moći će da se kupi na dan koncerta, na biletarnici Fabrike.

\
Nađa

Nađa je etablirana autorka, producentkinja, ilustratorka i grafička dizajnerka iz Novog Sada. Do sada je objavila dva EP-a i dva singla i nastupala na svim eminentnim mestima u Beogradu, Novom Sadu i regionu. Multimedijalni talenat prenela je na ilustraciju i dizajn kojim stavlja jak pečat na svoj vizuelni identitet. Njena muzika može da se čuje na bandcamp stranici vnadja.bandcamp.com.

\”Jenner\” je beogradski heavy/thrash metal bend osnovan 2013. godine. Do sada su objavile album \”To Live is to Suffer\” (INFERNO Records, 2017), EP \”The Test of Time\” (INFERNO Records, 2020) i eksluzivni ograničeni tiraž kaseta \”Demo 2015\” (Burning Sun Records, 2021). Formiran kao kvartet, bend je svirao svoje originalne pesme zajedno sa obradama svojih omiljenih heavy i thrash metal bendova na raznim festivalima širom Srbije i regiona, ali zbog čestih promena postave, bend nastavlja da radi kao trio i trenutno je u procesu pisanja pesama za novi album. Njihovu muziku poslušajte na https://jennerserbia.bandcamp.com/.

\
Jenner. Foto: Sara Veljković

Ženska death-metal petorka „Nemesis“ dolazi iz Beograda. Nedavno su objavile novi spot za pesmu „The Scales of Fate“ kojim najavljuju svoj drugi album. Debi album „The War Is On“ objavila je izdavačka kuća Grom Records, a album je naišao je na odlične reakcije domaće i strane publike. Kako zvuče, poslušajte na njihovom youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCUkziyC9BQkFh6-0vpLwpdQ.

\
Nemesis.

Koncert će se održati u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije, a Fabrika se nalazi na Bulevaru despota Stefana 5.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *