Promocija albuma \”Krv, suze, nojz\” novosadskog benda Neprijatelj Prelazi Zeku

\

Novosadski bend Neprijatelj Prelazi Zeku nastupiće 12. novembra u SKCNS Fabrici i ovom prilikom promovisati novi album  „Krv, suze, nojz“. Ovo je četvrti album NPZ-a kojim bend zaokružuje deset godina rada, a u odnosu na prethodne, ovaj album je koncipiran kao Live izdanje. Koncert počinje u 20 časova, a kao specijalni gosti, nastupiće bendovi Kurwabanda i Neon.

Bend Neprijatelj Prelazi Zeku od starta čini ista petorka. Već prekaljeni sa jasnim stavom i neiscrpnom inspiracijom, svojevrsnom energijom, poznati su publici kao sastav koji bolje zvuči uživo nego na albumu. Beskompromisno angažovani tekstovi pozivaju pojedince na buđenje iz letargije, a uporedo sa tim, upiru prstom na odgovorne za celokupno stanje društva.
„Krv, suze, nojz“ predstavlja suštinu postojanja ovog benda i na ovaj način otvaraju novo poglavlje svoje egzistencije tumaranja muzičkim svetom.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena će iznositi 800 dinara, a ulaznice će moći da se kupe na biletarnici Fabrike koja će biti otvorena od 19 časova.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *