ST!LLNESS i Neke Face na koncertu 10. marta u SKCNS Fabrici

ST!LLNESS, foto: Kristijan Smok

Kultni rep/rok/rege bend ST!LLNESS, koji promoviše novi album “Kocka je okrugla” nastupiće u SKCNS Fabrici, u petak 10. marta. Uz njih će nastupiti banatska ska/pank/rege atrakcija, Neke Face.

Nakon deset godina diskografske pauze, ST!LLNESS je objavio četvrti studijski album “Kocka je okrugla”, koji sadrži 12 pesama, a javnost je već imala prilike da čuje singlove „Botun“ i „I dalje“.

Ivan Jurić Yuri i na ovom albumu potpisuje većinu pesama, dok muziku i aranžmane zajednički potpisuje ceo bend. ST!LLNESS na ovom albumu čine Mario Validžić (bubanj), Krunoslav Kobeščak (perkusije), Marko Pinjuh (bas gitara), Ante Ljubičić (gitara i programiranje), Ognjen Zečević (klavijature, ritam gitare, programiranje, synth i sampleovi) i Ivan Jurić (tekst, vokali, programiranje, sampleovi i synth).

Kao gosti na albumu pojavljuju se zanimljiva imena kao što su Davor Vrdoljak (DJ Venom), šibenski rep bend HRAM, Aleksandar Antić (TBF), Davor Barišić Dado i Sara Renar. Album je snimljen u proleće 2022. godine u \”ŠtaTeBoliK\” studiju. Muzičku produkciju albuma potpisuju Ognjen Zečević Egoless i Ivan Jurić Yuri, a dizajn covera i LP izdanja Marko Pinjuh. Album su zajedno objavili bend ST!LLNESS i diskografska kuća “Mudri Brk”, a ovog proleća bi trebalo da bude objavljen i na vinilu.

St!llness
Neke Face, foto: Aleksandar Katić

Neke Face su definitivno najšareniji bend iz Zrenjanina grada. Kako kažu, veseljaci, šalabajzeri, to su oni. Pevaju o moru, devojkama koje imaju devojke, internetu, poslu i davanju otkaza, a dobar provod je nešto kao sinonim za njihov koncert!

Ulaznice mogu da se kupe online na www.gigstix.com kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Early bird ulaznice koštaju 1.000, a redovna cena u pretprodaji biće 1.200 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice biće 1.500 dinara i moći će da se kupe na biletarnici Fabrike koja se otvara u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)