Контроверзни амерички бенд Mentors и италијански бенд Mass Crysis 5. јуна наступају у СКЦНС Фабрици

Mentors u SKCNS Fabrici

Амерички "heavy/thrash" панк метал бенд Mentors наступиће 5. јуна у СКЦНС Фабрици, а уз њих ће наступити и италијански метал бенд Mass Crysis.

Бенд Mentors је настао у Сијетлу 1976. године и до сада је објавио седам студијских албума. Бенд је до 1997. године предводио бубњар/певач Елдон „Ел Дуче“ Хоке, након чије погибије бенд смањује активности. Касније се окупљају у новој постави коју и данас чине гитариста Ерик Карлсон, басиста Стив Броy и бубњар/вокал Мед Дог.

Познати су по провокативним, театралним наступима уживо, који изводе костимирани и маскирани, а за њих кажу да комбинују мизантропију ГГ Алина (али са много више хумора) и театралност Киса (али са знатно мање новца).

Mass Crysis је треш метал пројекат који је настао 2011. године у италијанском граду Перуђа. Бенд је почео да свира широм Италије 2012, а 2013. је објавио ЕП ”Die Totale”, који су промовисали на турнеји по источној Европи, наступајући уз бенд Neurasthenia.

Након промене поставе, ове године су објавили ”Imposing Truck” за етикету Goatmancer Records, који тренутно промовишу на турнеји по источној Европи.

Улазнице могу да се купе онлине на www.gigstix.com као и на продајним местима Гигстикса. Цена у претпродаји је 800 динара, а на дан концерта цена улазнице биће 1.000 динара. Билетарница и врата Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *