Koncert benda \”E-Play\” 18. decembra u SKCNS Fabrici

\"\"
E-play, foto: D. Mataruga

Srpski alternativni sastav iz Beograda, \”E-Play\”, nastupiće u subotu, 18. decembra u SKCNS Fabrici. Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova. Koncert će početi u 20 časova i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

\”E-Play\” je osnovan 1998. godine i karakteriše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i nežne – atmosferične gitare. Sastav \”E-play\” iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma \”Munje\”, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću…), a muzika ovog benda nalazi se u filmovima: \”Potraga za srećkom\” i \”Zduhač znači avantura\”.

Uprkos pandemijskim okolnostima bend je i dalje veoma aktivan. Beogradski \”E-play\” je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala ESNS. Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS). Pored toga bend je objavio svoj prvi LIVE spot u karijeri za pesmu “Srešćemo se neki drugi put”, izbacio je svoj album “Sloboda” na vinilu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje glumica Sloboda Mićalović… Tokom 2021. godine bend dobija nagradu za pesmu “Sloboda” za najbolju pesmu i spot godine. Nedavno su objavili novi singl i spot \”Hotel Jugoslavija\”, u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)