\”Naxatras\” i \”Puta Volcano\” nastupaju 1. aprila u Fabrici

\"\"
Naxatras.

Grčki psihodelični stoner rok bend \”Naxatras\” iz Soluna nastupiće 1. aprila 2022. godine u Fabrici SKCNS-a. Uz njih će nastupiti i indie rok bend \”Puta Volcano\”, iz Atine. Novi album benda \”Naxatras\” pod nazivom \”IV\” objavljen je 25. februara i prikazuje bend na svom kreativnom vrhuncu, a kako sami kažu, u njega su utkali sve svoje iskustvo, upotrebili sve raspoložive alate, spojili stečeno znanje, muzičke uticaje i avanturističko raspoloženje.

Njihovu muziku poslušajte na: https://naxatras.bandcamp.com/music i na https://www.naxatras.gr/.

\"\"

\”Puta Volcano\” je bend iz Atine, koji postoji od 2012. godine. Njihov zvuk se najčešće definiše kao indie rokenrol, a već albumom prvencom \”Represent Victory Below Eye?\” iz 2011. godine stvorili su čvrstu bazu fanova i poštovalaca. Oni će promovisati aktuelni album \”Amma\”, koji je objavljen 2020. godine neposredno pred izbijanje pandemije koronavirusa.

Njihovu muziku možete poslušati na: https://putavolcano.bandcamp.com/music, kao i na http://putavolcano.com/.

Ulaznice su u pretprodaji od 2. marta, po ceni od 1.200 dinara i mogu da se kupe online na http://www.gigstix.com/ kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike. Vrata Fabrike otvaraju se u 20 časova. Koncert će početi u 21 čas i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Republike Srbije.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)