Koncert Vlatka Stefanovskog 12. oktobra u SKCNS-u

Vlatko Stefanovski, jedan od najpoznatijih gitarskih virtuoza na svetu nastupiće u SKCNS-u 12. oktobra, u 20 časova. Ovom prilikom izvešće repertoar koji će predstaviti presek njegove karijere duge pet decenija.

Ovaj vrsni muzičar, poreklom iz Severne Makedonije, rođen je u glumačkoj porodici, a gitaru je počeo da svira sa 13 godina. Čuveni sastav Leb i sol oformio je sa nepunih 20 godina, a sa ovim bendom objavio je 13 albuma i nastupao širom sveta. Stefanovski je tokom svoje karijere objavio i brojne solo albume, radio je muziku za film i pozorište, i sarađivao sa brojnim imenima i orkestrima. Dobitnik je državne nagrade Severne Makedonije za životno delo u kulturi i umetnosti „11. oktobar“. Osim toga, dodeljen mu je počasni doktorat za umetnost od strane Sveučilišta Sv. Kirila i Metodija iz Skoplja, potvrđujući njegov značajan doprinos svetskoj muzičkoj sceni.

Ulaznice mogu da se kupe na sajtu i prodajnim mestima Gigstixa. Early bird ulaznice koštaju 2.000 dinara, dok će redovna cena u pretprodaji biti 2.500 dinara. Na dan koncerta cena će biti 3.000 dinara, a ulaznice će moći da se kupe i na biletarnici SKCNS-a, koja će biti otvorena od 19 časova.

SKCNS se nalazi u Ulici Vladimira Perića Valtera 5.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *