To Be Punk. Festival. 24. i 25. septembra u \”Fabrici\” SKCNS-a

Ovogodišnji To Be Punk. Festival. održava se 24. i 25. septembra, u obnovljenom programskom prostoru SKCNS-a, \”Fabrici\”, koji se nalazi na Bulevaru despota Stefana 5.

\"\"
De Limanos, foto: Jens Peterka

U petak, 24. septembra nastupaju novosadski punk bendovi De Limanos i Vršnjačko nasilje, zatim bend Kpax iz Beograda, koji za sebe kažu da su ex-YU post punk iz druge dimenzije i Sick Crap, punk bend iz Pule.

Za subotu, 25. septembra, predviđeni su nastupi kraljevačkog punk/hardcore benda Sedativ, beogradskog benda Nagön, čiji zvuk je miks hardcore-a iz 80-ih, garažnog punk rocka i novog Oi!  zvuka, zatim osiječkog punk/hardcore benda Smrt razuma, punk benda The Obsessions koji nam dolazi iz Beča, i punk benda iz Mađarske, Süllyedő Világ.

\"\"
Vršnjačko nasilje, foto: Teodor Korodi

Program počinje u 20 časova, a cena ulaznice je 500 dinara po danu. Ulaznice će moći da se kupe isključivo na ulazu u koncertni prostor. Ove godine nema opcije kupovine kompleta ulaznica, niti kupovine unapred.

Kako bi kupili ulaznicu, posetioci koji su vakcinisani treba da pokažu potvrdu o vakcinaciji odnosno digitalni zeleni sertifikat, a oni koji nisu vakcinisani treba da prilože ili negativan PCR test ili negativan antigenski test ili potvrdu o preležanom kovidu. Oni koji nemaju ni jednu od ovih potvrda, neće biti u mogućnosti da kupe ulaznicu.

Оставите коментар

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)